Zorgtoeslag 2017 aanvragen

Zorgtoeslag aanvragenHet aanvragen van Zorgtoeslag kunt u eenvoudig zelf regelen via de site van de Belastingdienst. U moet een aantal vragen beantwoorden over uw persoonlijk situatie en uw inkomen, en krijgt vervolgens direct te zien op hoeveel Zorgtoeslag u recht heeft in 2017. Heeft u geen toeslagpartner, dan kunt u er ook voor kiezen om om de App ‘Jouw Zorgtoeslag’ te gebruiken voor het aanvragen van de Zorgtoeslag 2017.

Het aanvragen van Zorgtoeslag 2017 kan vanaf oktober 2016, en kunt u ook met terugwerkende kracht Zorgtoeslag aanvragen tot uiterlijk 1 september 2018.

Veranderingen doorgeven

Ontvangt u Zorgtoeslag, en veranderd er iets in uw persoonlijke situatie? Heeft dit dan binnen 4 weken door aan de Belastingdienst. Als u dit niet doet, loopt u het risico een boete te krijgen! Voor het aanvragen van zorgtoeslag of het doorgeven van een wijziging heeft u uw DigID nodig. Deze kunt u gratis aanvragen bij de overheid.

Regel direct uw zorgtoeslag

Uw zorgtoeslag aanvragen, wijzigen of stoppen

Zorgtoeslag aanvragen, wijzigen of stoppen?

BIJ ONS KUNT U DIRECT UW ZORGTOESLAG REGELEN ZONDER DIGID

Zonder Digi-D

Via onze website kunt u direct uw zorgtoeslag aanvragen, wijzigen of stoppen zonder een Digi-D account.

Terugwerkende kracht

Indien u daar recht op heeft zorgen wij er altijd voor dat u uw zorgtoeslag met terugwerkende kracht ontvangt.

Eenvoudig en snel geregeld

U beantwoordt enkele vragen, vult uw persoonlijke gegevens in en zo kunt u snel uw zorgtoeslag aanvragen. belastingdienst keert daatna uw toeslag(en) uit op uw bankrekening.